Tasapainottajat

Tietoa Tasapainottajista


Tasapainottajat® on kotimainen konsepti, joka poikkeaa metodiltaan muista markkinoilla olevista terveyteen ja ravitsemukseen pohjautuvista ryhmäohjauksista.

Ohjauksissa pyritään vastaamaan asiakkaiden yksilöllisiin elämänvaiheisiin ja tarpeisiin ja soveltamalla nykyaikaista ravitsemustietoa ja kokemusta menestyksekkäistä ratkaisuista, joita on aiemmin käytetty vain ravintoterapeuttisilla yksityisvastaanotoilla, niin muualla Euroopassa kuin Suomessakin. Periaatteena on tukea ja parantaa ihmisen terveyttä kokonaisvaltaisesti ja luontaisesti, toiminnallisen ravintoterapian keinoin.

Tasapainottajien metodissa, erilaiset oireet, kuten väsymys, vatsaoireet, ylipaino, kolotukset tai toistuvat flunssat nähdään kehon epätasapainotilasta kertovana oireena. Metodi perustuu terveyteen ja ravitsemustilaan vaikuttaviin tekijöihin, syömistottumustemme, perimän, sekä ympäristövaikutusten ymmärtämiseen.

Kehon ravitsemuksellisten, suoliston terveyden, hormonaalisten ja aineenvaihdunnallisten epätasapainotilojen tasapainotukseen tähtäävä, kylläisyyttä ylläpitävä ja elimistön luonnollisia tarpeita vastaava ruokavalio on avain terveyteen. Kehomme, kuten kaikki luonnossa, pyrkii tasapainoon ja korjaamaan vaurioita, jos sille vain annetaan mahdollisuus.

Avustamalla ja lisäämällä kehon luonnollisia mekanismeja tuetaan kehon omia terveysmekanismeja.

Tasapainottajat® vuodesta 2012