Tilaa tasapainottajat-ohjaaja yritykseesi!

Tasapainottajat®tarjoaa henkilöstöllesi mahdollisuuden saada käyttöönsä terveyttä, parempaa energiaa ja hyvinvointia tukevat avaimet.

Työhyvinvointiin satsaaminen ei ole hyväntekeväisyyttä, vaan sillä tehdään tulosta. Se näkyy positiivisena saldona mm. työn tuottavuudessa ja laadussa, sairauspoissa-oloissa ja vaihtuvuudessa. Oikealla ravitsemuksella on ratkaiseva vaikutus terveyteen ja työssä jaksamiseen.

Tasapainottajat®  ohjelma perustuu vastuulliseen ravitsemukseen, toiminnallisen ravitsemuslääketieteen näkemyksiin, jossa mikä tahansa oire, kuten suolistovaivat, vähäenergisyys, toistuvat flunssat, kivut tai ylipaino eivät ole vain itsenäinen ilmiö, vaan merkki siitä, että kokonaisuuden tasapaino on järkkynyt. Metodi on turvallinen, uutta ravitsemusajattelua edustava, elimistön tarpeita vastaava ja helppo toteuttaa. Yksilölliset terveysparannukset ovat myös mitattavissa.

Tarpeen mukaan ohjelmassa myös

  • tuettu tupakanvieroitusohjelma
  • Seurantaraportit ja loppuyhteenvedot

 

Ohjaajina laajan ravitsemuskoulutuksen käyneet ravintoterapeutit ja –neuvojat.

Ohjaukset

Valittavana on kaksi eri ohjausta, tai vaihtoehtoisesti vaikka molemmat!

Keho tasapainoon ryhmät

sopivat kaikille terveydestään huolehtiville (myös laihduttajille)

Painonhallintaryhmät

  • henkilöille, jotka haluavat laihtua
  • BMI > 25

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Ryhmäohjaustiedustelut myös osoitteesta info@tasapainottajat.com

 

Tietoa vaikutuksista

Työterveyslaitoksen laskelmien mukaan esim. 50 henkilön yrityksessä jossa sairauspoissaolot ovat 5% luokkaa, jo yhden prosentin sairauspoissaolojen vähennys toisi 2,2 työpäivää enemmän per työntekijä, mikä vastaisi suorissa kustannuksissa 22.000 € säästöjä, puhumattakaan välillisistä kustannuksista!