Tietoa Tasapainottajista

Tasapainottajat® on kotimainen konsepti, joka poikkeaa metodiltaan muista markkinoilla olevista terveyteen ja ravitsemukseen pohjautuvista ryhmäohjauksista.

Ohjauksissa pyritään vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin soveltamalla nykyaikaista ravitsemustietoa ja kokemusta menestyksekkäistä ratkaisuista, joita on aiemmin käytetty vain ravintoterapeuttisilla yksityisvastaanotoilla, niin muualla Euroopassa kuin Suomessakin. Periaatteena on tukea ja parantaa ihmisen terveyttä kokonaisvaltaisesi ja luontaisesti, toiminnallisen ravintoterapian keinoin.

Tasapainottajien metodissa, erilaiset oireet, kuten ylipaino, väsymys, vatsaoireet, kolotukset tai toistuvat flunssat nähdään kehon epätasapainotilasta kertovana oireena. Luonnossa kaikki pyrkii tasapainoon ja korjaamaan vaurioita, jos sille vain annetaan mahdollisuus.

Kehon ravitsemuksellisten, suoliston terveyden, hormonaalisten ja aineenvaihdunnallisten epätasapainotilojen tasapainotukseen tähtäävä, kylläisyyttä ylläpitävä ja puhtaaseen ruokaan perustuva ruokavalio on avain terveyteen.

Avustamalla ja lisäämällä kehon luonnollisia mekanismeja tuetaan kehon omia terveysmekanismeja.

Tasapainottajat on ryhmäohjauksiin erikoistunut yritys, jonka metodit perustuvat kehon ravitsemuksellisiin tasapainotuksiin, syömistottumustemme ja ympäristövaikutusten ymmärtämiseen.

Tähän periaatteeseen nojautuva ohjaus tarjoaa tehokkaan tavan saavuttaa ennaltaehkäiseviä ja pitkävaikutteisia tuloksia.

Lisätietoja Tasapainottajista

Tarja Tuuli-Dammert
Toimitusjohtaja
050 307 0670
tarja.tuuli@tasapainottajat.com