Liity Tasapainottajien ryhmään!

Ohjauksissamme yleisimpiä ovat vatsavaivoista, väsymyksestä, ylipainosta, allergioista, unettomuudesta ja epämääräisistä pienistä vaivoista tai kolotuksista kärsivät asiakkaat. Ryhmiin hakeutuvat myös sellaiset ihmiset, jotka haluavat huolehtia terveydestään ennaltaehkäisevästi.

Tasapainottajien yksilöllisen ohjauksen osuudessa on mahdollista mittauttaa myös ruoka-aineherkkyyksiä, rasvahappojen tasapainoa, hivenaine-, raskasmetallimittauksia, teettää myös suolistoon ja ruoansulatukseen liittyviä analyysejä (erillinen korvaus).

Ohjaajina toimivat koulutetut ravintoterapeutit ja –neuvojat

 

Keho tasapainoon -ryhmäohjaus (KT)

Henkilöille jotka haluavat löytää oman yksilölliset eroavaisuutemme huomioivan ruokavalion tai kohentaa ravinnon avulla terveydentilaansa (esim. stressi, unettomuus, ärtyneen suoliston ja vatsan vaivat, väsymys /uupumus, allergiat, ylipaino, sokeririippuvuus, tupakan vieroitus). Sopii hyvin myös laihduttajille. Ohjelman kesto 3 kk. Yksilövastaanottojen lisäksi viisi ryhmäluentoa.

Painonhallinta-ryhmäohjaus (PHR)

Henkilöille joiden painoindeksi on > 25 jotka haluavat ravinnon ja ravitsemustilaan liittyvien tekijöiden tasapainottamisella kohentaa terveydentilaansa ja hallita painoaan pitkällä tähtäyksellä (oma ryhmä vain laihduttajille). Ohjelman kesto 3 kk + 3 kk. Yksilövastaanottojen lisäksi seitsemän ryhmäluentoa.

Ryhmäohjaus sisältää

  • Ravintoterapeuttinen yksilövastaanotto x2 (alussa ja lopussa)
  • Terveys- ja ravitsemustilan yksilöllinen lähtökartoitus
  • Yksilölliset, kirjalliset ohjeet
  • Kehon koostumuksen mittaus (rasva%, lihasmassa, viskeraalirasva)
  • Erilaisia vapaavalintaisia terveystestejä
  • Viisi (Keho tasapainoon) tai seitsemän (Painonhallinta) ryhmätapaamista, joilla jokaisella terveystasapainoon liittyvä ravitsemusluento
  • Henkilökohtainen tuki 3kk (KT) ja 6kk (PHR) ajan
  • Kansio, joka täydentyy luennoittain aiheeseen liittyvillä ohjeistuksilla
  • Tasapainottajat® verkkotunnukset
  • Yksilölliset ohjeet ja seurantatulokset

  

Anna itsellesi, läheisellesi, perheellesi, ryhmällesi, henkilökunnallesi paras lahja, terve, hyvä ja energinen olo.

Löydä lähin Tasapainottajat ohjaajasi

Kysy tarjousta omalle ryhmällesi!

Kysy ilmaista Tasapainottajat esittelyä ryhmällesi!

Ilmoittaudu Tasapainottajien ryhmään

Liittyessäsi ryhmään saat mm. oman Tasapainottajat -kansion, asiakas-seurantakortin ja tarvittavat yksilölliset, kirjalliset ohjeet.

Kehon koostumusmittaus (rasva%, lihasmassa, viskeraali) sisältyy ohjelmaan, samoin edistymisen seuranta, henkilökohtainen palaute ja sähköpostituki koko ohjelman ajan.

Laske oma painoindeksisi.